מה הצעד הבא? אמרקול כפליינסוולקר?
מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy
שמע זה נראה ממש אמיתי...kabanist כתב:לדעתי מזוייף.
אני לא רואה את וויזארדס ממציאים עוד "צבע".
לא נשמע לי סביר מהסיבה הפשוטה שיש אדמה שמייצרת מאנה כזאת. אם זה היה Colorless פשוט, האדמה הייתה פשוט נותנתsinithar כתב:לי זה מרגיש כמו מאנה שחייבת להיות חסרת צבע, כלומר אי אפשר לשלם אותה עם מאנה שיש לה צבע.
זה לא סט קטן כמו שאנחנו רגילים לראות.Navidshi כתב:זה נראה יותר כמו "חוסר צבע".
קצת תמוה, בגלל שזה סט קטן, שמופיע בבוסטר אחד משלושה בדראפט... הם יצטרכו לדחוף די הרבה קלפים שמפיקים "יהלומים" כדי שאפשר יהיה בכלל לשחק את Kozilek (בהנחה, כמובן, שלא נראה את המכניקה הזו גולשת לסטים נוספים) ואז לדחוף כמה שיותר קלפים שיכולים להרוויח מהיהלומים אבל לא תלויים בהם במידה משמעותית כדי שלא תצטרך להילחם עליהם בחירוף נפש אם במקרה פתחת את Kozilek ואתה רוצה מאד לשחק אותו. וכמובן שלשחק מבחר של colorless mana sources קצת מגביל אותך, אבל מצד שני אפשר למצוא Wastes עם כל land fetch בבלוק, אז כנראה שלא תצטרך לשחק יותר משני מקורות כאלו בחבילה בשביל עקביות סבירה. אפשרות נוספת היא שהיהלומים מפיקים מאנה חסרת צבע שאפשר להשתמש בה כדי לשחק קלפים עם devoid כאילו שהיא הייתה כל צבע שהוא.
זה מרגיש מאד חשוד יום אחרי הכתבה של Maro שאומרת שצבע שישי הוא הדבר שהוא חושש ממנו יותר מכל. מצד שני, תנסו להיזכר איך הרגשנו כשראינו את הקלפים המתהפכים של Innistrad.
בערכת הפרירליס של battle for zendikar וגם של oath of the gatewatch (הסט הבא) הפרומו יכול להיות כל רר או מית'יק מההוצאה, בפויל עם חותמת תאריך.XplayerX כתב:נראה ממש טוב וממש מגניב, בטח יראה משחק בראלי ואולי בסייד של אבזאן אגרו, שלא לדבר על tiny leaders. אבל הוא לא קצת חזק מדי לפרומו?
ממה שהבנתי הבוסטרים יכילו לנדים שמספקות את המאנה הזאת. תצטרכו לקחת אותם כפיק במסגרת הדראפט.BurningOak כתב:אגב מה נעשה עם הבעיה הקטנה של הלנדים הבסיסיים של הצבע החדש בפריריליסים ויתר עונת הלימיטד?
זאת עוד לא תשובה רשמית, אבל נראה שכן. כשזה מגיע ללנדים שמייצרות מאנה חסרת צבע, השינוי הוא גרפי בלבד.MrSpicyShot כתב:אגב, אם יש לי לדוגמא את Ulamog, ויש לי 5 Wastes mana ו5 mana מסוג אחר, אני עדיין אוכל לזמן אותו?
עלויות שהן עם מאנה גנרית נשארות מאנה גנרית. אפקטים שמפיקים מאנה גנרית עכשיו מפיקים יהלומים (כלומר מאנה חסרת צבע). כמו שמרווין אמר, זה לא שsol ring עכשיו עולה יהלום, הוא עולה 1 גנרי אבל מפיק 2 חסר צבע.MrSpicyShot כתב:זה פשוט מוזר לי שהם דוחפים את את המאנה הזאתי מעכשיו לכל הקלפים.
לפי מה שהבנתי (אני לא בטוח לגבי זה)זו סוג של המנה של האלדרזי, שזה מה שנותר אחרי שהם "אכלו" את האדמה (תקנו אותי אם אני טועה כי רוב הסיכויים שאני טועה).
אני מבין איך המאנה הזו מתאימה לEldrazi אבל עכשיו זה הולך להיות חלק מכל קלף שמשתמש בcolorless mana ואני לא מבין את ההיגיון.
אגב, אם יש לי לדוגמא את Ulamog, ויש לי 5 Wastes mana ו5 mana מסוג אחר, אני עדיין אוכל לזמן אותו?