אנשים לא משחקים דקי קומבו שחור כבר שדורשות המון מאנה

ויזכיר לך את זה כל פעם שתנסה לעשות באן לקלף:)מרווין כתב:למרות שבהחלט מי שמשחק כזה בדק צריך לקחת בחשבון שזה קלף שמושך המון הייט ושלא יתפלא אם כולם מחליטים לתקוף אותו. זה הרי היופי בפורמאט מולטיפלייר
מאוד מטומטם וזהTV-R-US כתב:watch list
מאוד מצחיקמרווין כתב:אתה מציג את זה כאילו אני ואלמוג יושבים כל היום וחושבים: "לאיזה קלף נעשה באן היום?"
זה ממש לא המצב, זה נשמע יותר כמו פרק גרוע של פינקי והמוח
אחרי כל ההסברים שלי על אסטרטגיה ומציאת פתרונות, איך אתה יכול להגיד דבר כזה?אולי אני חפרן שאוהב לנסות לשכנע, אבל בסופו של יום, אם אתה לא מסכים עם הטיעונים שלי, תגיד את זה, ושיהיה לך לבריאות, ומכאן ועד להגיד שאני עושה דווקא....TV-R-US כתב:אתה תהיה נגד רק בשביל להיות נגד
בלי קשר להבדל העצום בין דעה (לדעתי לפרופט לא מגיע באן) לבין טיעון מנומק(פרופט 2/3 שלא מגן על עצמו בלי עוד קלפים) (זה היה רק דוגמאות אל תחפור שוב על פרופט) , אני אחד מהשלוש היחידים (אני אתה וניר) שהדעה שלהם דווקא כן רלוונטית, עם כל הכבוד לכל מי שעבר לתל אביב/קנדה/צבא, או סתם הפסיק להגיעTV-R-US כתב:אז הדיעה שלך אוטומטית הופכת ללא רלוונטית
ממש לא מה שאמרתי, יא חתיכת חצוףTV-R-US כתב:ובעיקרון אמרת שאי אפשר להתחשב בדיעה שלך בשום דיון
זה הרגע להזכיר שפורום המג'יק הישראלי מתנגד לכל צורה של עבדות.
וכרגיל, ה- Rules Committee מפשלים ונותנים לבאן לשטויות במקום לתת באן לקלפים שבאמת מדכאים את הפורמאט....Rules Committee כתב:[card]Braids, Cabal Minion[/card] is banned
[card]Rofellos, Llanowar[/card] Emissary is banned
[card]Erayo, Soratami Ascendent[/card] is banned
[card]Kokusho, the Evening Star[/card] is unbanned as a General
[card]Metalworker[/card] is unbanned
TV-R-US כתב:כל עוד consecrated sphinx עדיין לא בבאן אני לא מבין מי חושב על הבאנים האלה