והינה קישור למאמר המקורי: http://www.simulation-argument.com/simulation.html
Discuss
מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy
QFT.חבוב כתב:לא. .
אין שום דרך לחשוב סיכוי של משהו כזה, אתה יכול להגיד שזה נשמע הגיוני, אבל לא יותר מזה.Kroen כתב:אבל יש הסתברות... וגם לא כ"כ נמוכה לפי המאמר... זה גם משהו
Kroen כתב:אנשים חכמים משתמשים באופרה כי הם טיפשים.
Kroen כתב:הלוואי שהיו קובעים את השפה הרשמית של מדינת ישראל (כשהקימו אותה) בתור סינית מנדרינית... הרבה יותר שימושי מעברית
מכיוון שהתגובה הקודמת שלי הייתה ללא קריאת המאמר המקורי, התייחסתי לכתבה הישראלית שבה אם אני לא טועה כתוב בכותרת ענק שאנו חיים במטריקס.Kroen כתב:אנחנו לא חיים במטריקס וזה לא מה שהוא טוען...
חמוד, אני צעיר ממך בעשר שנים וכבר יש לי יותר השכלה ממך, ואם תביט בפורום לרגע תגלה שבניגוד אליך אני כן מסוגל לפתור תרגילים של 3 יח' מתמטיקה, וכל זה בלי להכניס את העובדה שלפי התגובות הקודמות שלך בת'רד הזה אני גם מבין אנגלית יותר ממך.Kroen כתב: רואים שלא הבנת כלום ומחוסר ההבנה המחריד שלך הייתי מהמר שגם ככה לא היית מבין כלום מהמאמר גם אם היית טורח לקרוא אותו. אם אתה מבין אנגלית בכלל.
לא טענתי אחרת, גם לא חלקתי על המאמר בשום מקום, רק אמרתי שאף אדם אינו מסוגל לקבל מספיק מידע על מנת לקבוע בדיוק את הסיכוי שאנו חיים בסימולציה, ולמקרה שלא שמת לב את זה כן כתב איזה פורומיסט.Kroen כתב: בבקשה תפסיק להביך את עצמך ואם אתה רוצה להעלות טענות שאנשים יקחו ברצינות קרא את המאמר. הוא לא נכתב ע"י איזה פורומיסט באינטרנט, זה מדען אמיתי.
שוב, לא פסלתי כלום, רק אמרתי שלא ניתן לדעת את הסיכוי לדבר כזה.Kroen כתב: אני מבקש, חסוך מעצמך את הבושה ואל תטרח להגיב יותר לפני שקראת את המאמר. רק אידיוט פוסל תיאוריות לפני שהוא טורח לבחון אותם.
Kroen כתב:הלוואי שהיו קובעים את השפה הרשמית של מדינת ישראל (כשהקימו אותה) בתור סינית מנדרינית... הרבה יותר שימושי מעברית
אתה בן 12? ואל תקרא לי חמוד ילדחמוד, אני צעיר ממך בעשר שנים
סבבה, 5, היה לי הרושם מהתגובות שלך בפורום שאתה כבר מתקרב ל30, כשידברת על צבא, משתמטים, ביטוח לאומי וכאלה זה היה נראה כאילו שאתה כבר הרבה זמן אחרי ההשתמטות שלך..Kroen כתב:בטכנולוגיה שלנו זה לא אפשרי שיהיה מחשב שמודע לעצמו ברמה גבוהה כ"כ אבל הוא מדבר על העתיד הרחוק מאוד מאוד. זה נראה לפי המאמר שהוא מבין בדברים האלה ועובדה שהוא חושב שזה אפשרי, אפילו שצריך כח חישוב גדול (10 בחזקת 34 או משהו) ואין סיבה שלא יהיה למחשבים כח כזה בעוד מי יודע כמה אלפי או עשרות אלפי שנים (אם עדיין תהיה אנושות).אתה בן 12? ואל תקרא לי חמוד ילדחמוד, אני צעיר ממך בעשר שנים