Conflux ה-תר'ד

בפורום זה ניתן לדון בנושאים הקשורים למג'יק שלא מכוסים על ידי אחד הפורומים האחרים. לדוגמה: שמועות על סטים עתידיים, דיון במוצרי מג'יק חדשים, דיונים על נציגים ישראליים בטורנירים בין לאומיים וכולי.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

נעול
Raging Asaf
MTGil Wizard
הודעות: 2203
הצטרף: 25/2/2004 , 21:04
מיקום: קרית טבעון
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Raging Asaf » 07/1/2009 , 14:20

Navidshi כתב:מה זאת אומרת עוד Shuko גרוע? ה-Shuko המקורי שוחק ב-constructed :roll:
לא יודע מה הכוונה... "עוד" השתחל לשם בטעות.
מחפש להשכיר דק טייפ 2 ל-wmcq! צרו איתי קשר אם יש לכם: 052-5554948

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 07/1/2009 , 14:24

כמו שאמרתי, ה-Orb מקולקל.

אין ספק, הקלף הזה לא נראה שימושי במיוחד... בהתחלה עוד אמרתי לעצמי "טוב, זה מאפשר לך להפעיל את המוטיב של Naya על יצורים שהכוח הטבעי שלהם הוא רק ארבע", אבל מסתבר שרשימת היצורים שעונים על ההגדרה הזו כוללת את Bloodpyre Elemental ועוד בערך 10 rares.

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 07/1/2009 , 14:42

Navidshi כתב:
Shard Convergence :3::manag:
Sorcery (U)
Search your library for a Plains card, an Island card, a Swamp card, and a Mountain card. Put these cards into your hand, then shuffle your library.
חזק ביותר בלימיטד. גם מסדר לך את כל המאנה להמשך המשחק, וגם מנקה לך את הספרייה, ודואג שתשלוף מה שצריך. וגם לא כזה יקר. חבל ש sorcery :-) (טוב נו, אחרת זה היה פשוט BROKEN ברמות)
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 07/1/2009 , 15:50

ממה שאני זוכר Shuko שוחק בקונסטקרטד בחבילת קומבו שהסתמכה על זה שה Equip שלו עולה 0 ככה שאפשר לעשות את זה כמה פעמים שרוצים בשביל הקומבו. כאן גם את זה אין.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 07/1/2009 , 16:28

בדיוק, בגלל זה אי אפשר להשוות את הקלף הזה ל-Shuko :)

כשחושבים על זה, ה-Shuko היה די סביר לרמת הכוח של Kamigawa. ב-Alara הוא outclassed לחלוטין :-:

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי rif-raf » 07/1/2009 , 18:27

וואו אינסוף פיקסינג. אני חושב שזה כן יהיה מעניין לשחק את קונפלוקס אבל בעיקר בגלל שזה הופך את אלארה לחוויה שונה לגמרי.
תמונה

מרווין
מארגן טורנירים
הודעות: 3918
הצטרף: 12/7/2005 , 14:16
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי מרווין » 07/1/2009 , 18:39

ואם כבר, הם לא החזירו את cycling ב-Alara, זו כבר הפעם הרביעית שהיכולת הזו נכנסת לבלוק, והיא היתה בכל פורמט משוחק גם לפני ש-Alara יצא :P
מצטער על התגובה המאוחרת.
רן, עד כמה שאני אוהב להתווכח איתך על שטויות, הפעם הגזמת. הם כן החזירו את Cycling באלארה, לא משנה איך אתה מסתכל על זה. כל עוד מכניקה שלא מופיעה בכל סט מופיעה בבלוק מסויים, אז הם "החזירו" אותה לבלוק הזה.

ועכשיו, למשהו אחר לגמרי:
Court Homunculus
:manaw:
Artifact Creature - Homunculus (C)
Court homunculus gets +1/+1 if you control another artifact.
1/1

Faerie Mechanist
:3::manau:
Artifact Creature- Faerie Artificer
Flying
When ~ CIP, look at the top 3 cards of your library, reveal an artifact card amongst them and put it in your hand, the rest on the bottom of your library in any order.
2/2
והקלפים שרן כבר נתן, אבל בפורמאט נורמלי:
Meglonoth -
:3::manar::manag::manaw:
Creature - ? (?)
Vigilance, Trample
Whenever Meglonoth blocks a creature, Meglonoth deals damage equal to its power to target player.
6/6

Paleoloth
:4::manag::manag:
Creature - Beast (R)
Whenever another creature with a power of 5 or greater comes into play, you may return target creature from your graveyard to your hand.
5/5
ועכשיו אני תוהה: איפה כל הפיקסינג הזה היה באלארה? :(

חבוב
Mr. Dude
הודעות: 1381
הצטרף: 20/11/2006 , 0:32
מיקום: רעננה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי חבוב » 07/1/2009 , 19:17

קלפים טובים לאספר. ואין מצב שה6\6 המטורף הזה יהיה פחות מרר.
It’s practically a rule that a ssason is awesome in Limited - LSV, Avacyn set review

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי rif-raf » 07/1/2009 , 19:22

באלארה היה לך המון פיקסינג וזה התאים לסביבה של 3 צבעים עם 2 עיקריים. עכשיו יש לך סביבה המספיקה ליותר. זה במו ניסוי חדש בפיקסינג, בניגוד לאלארה הפעם הפיקסינג מפוזרים בין הסטים ולא ממורכזים בראשון.
תמונה

dekel31
MTGil Wizard
הודעות: 732
הצטרף: 17/5/2006 , 18:34
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי dekel31 » 07/1/2009 , 19:50

אם הfixing היה רק בסט הראשון הייתי לוקח רק fixing בalara כדי שאוכל לשחק משהו משני הבוסטרים הבאים...
P.S
I Love Path to Exile.
*some witty quote that's out of context*

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 07/1/2009 , 22:47

השארדים "מתאחים", מה שאומר יותר צבעים.
זו באמת בעיה בדראפטים שהפיקסינג הטוב יגיע רק בבוסטר האחרון.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 08/1/2009 , 0:52

אני לא ממש רואה את הבעיה, ה-fixing שאנחנו רואים פה די טוב, אבל מלבד שני קלפים שנותנים CA ממשי (אבל, וזה חשוב מאד, לא האצה) הוא לא באמת טובים יותר מאשר האדמות של SoA ולא בטוח כמה הוא יותר טוב מהאובליסקים. מי שאסף מספיק land fixing בשני הבוסטרים הראשונים שלו לא יאלץ להשיג אותו דווקא בשלישי, ולא לשכוח ש-Conflux הוא הסט השני בבלוק - דהיינו, הוא יהפוך להיות הבוסטר השני ולא האחרון עם יציאת Alara Reborn.

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 08/1/2009 , 9:25

התכוונתי ל 3 החודשים שבהם זה יהיה הבוסטר השלישי. בסט הבא זה באמת יעזור שקונפלקס יהיה השני.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

xlniar
MTGil Wizard
הודעות: 828
הצטרף: 30/4/2007 , 20:53
מיקום: נשר
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי xlniar » 08/1/2009 , 12:15

הorb עובד ולאחר חיפוש קל נראה שישנם שניי planeswalker חדשים שלא ידועים עדיין

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 08/1/2009 , 13:47

או יותר סביר, קלפים שמשפיעים על Planeswalkers באופן כלשהו.

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי rif-raf » 08/1/2009 , 16:01

בכל מקרה אני חושד שהקלף עם השם rakha mar יכול להיות Planeswalker, אבל רק בגלל השם.
תמונה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 08/1/2009 , 16:41

בלתי אפשרי לאור העובדה ש-Rakka ו-Mar מופיעים ב-Orb רק פעם אחת כל אחד.

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי rif-raf » 08/1/2009 , 17:43

טוב, זה פותר את זה. אז אין מצב לעוד PW עם השמות הקיימים.
תמונה

scorpion king
Scorpion doom lord
הודעות: 537
הצטרף: 17/6/2007 , 20:17
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי scorpion king » 08/1/2009 , 19:09

את המילה NICOL יש רק פעמיים אז יכול להיות שהוא פליינסווקר. (אחד בשם ואחד בטייפ)
scary voice - fear me i killed hundreds of time lords
the doctor - fear me i killed them all.

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 08/1/2009 , 19:18

כן, גם העובדה שקוראים לו Nicol Bolas, Planeswalker מצביעה על האפשרות שהוא Planeswalker.

כשחושבים על זה, אם Planeswalker מופיע 3 פעמים, והוא מופיע פעמיים אצל ניקי, זה אומר רק עוד קלף אחד שמתייחס ל-PW.

טוב נו, כל זמן שזה לא Tarmogoyf...

אגב, מסיבה לא ברורה, אנחנו עומדים "ליהנות" מקלף בשם Banefire, שמסתבר שהוא כן מה שחשבנו - רק קצת יותר חזק:
Banefire :x::manar:
Sorcery
Banefire deals X damage to target creature or player. If X is 5 or greater, Banefire can't be countered and the damage can't be prevented
.

נעול