ת'רד יצירת קלפים *שוב*

בפורום זה ניתן לדון בנושאים הקשורים למג'יק שלא מכוסים על ידי אחד הפורומים האחרים. לדוגמה: שמועות על סטים עתידיים, דיון במוצרי מג'יק חדשים, דיונים על נציגים ישראליים בטורנירים בין לאומיים וכולי.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

שלח תגובה
חבוב
Mr. Dude
הודעות: 1381
הצטרף: 20/11/2006 , 0:32
מיקום: רעננה

שליחה על ידי חבוב » 08/12/2008 , 16:57

אהבתי את הפלייבור טקסט
It’s practically a rule that a ssason is awesome in Limited - LSV, Avacyn set review

Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן

שליחה על ידי Kroen » 09/12/2008 , 13:26

תמונה

תמונה
תמונה תמונה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52

שליחה על ידי Navidshi » 09/12/2008 , 16:47

Night Shade - בעצם Sewer Rats בלי הגבלה על מספר ההפעלות ועם 1 toughness יותר. סביר, כנראה שמצדיק את מעמדו כ-rare אבל קרוב לוודאי שלא יראה משחק מחוץ ל-limited.

מבחינת Flavor - הייתי אומר שלפי היכולות שלו, the essence of death is life.

יצור חזק למדי שמנצח משחקים מהר אם אתה עונה על דרישות המאנה שלו, אבל לא מעניין מספיק בשביל להצדיק מעמד של Mythic.

Mispell נראה כמו משהו שעשוי אולי להיכנס ל-agro-control עם כחול, אולי Merfolk, כי הוא בנוי על זה שליריב יהיו הרבה קלפים ביד ולך מעט. ה-Flavor שלו לחלוטין לא במקום, ונראה שייך לקלף אדום או שחור (או אפילו לבן) שהעקרון שלו הוא "להעניש" את היריב על משהו.

Nir_Kap
MTGil Wizard
הודעות: 1082
הצטרף: 29/12/2004 , 14:58
מיקום: ניר-צבי
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nir_Kap » 24/12/2008 , 11:51

Knight of life and death - WB

creature- shade knight

first strike
Whenever an opponet loses life, you gain that much life.

2/1

-------------------------

Fellowship of the sword - W

Instant

Until end of turn, Creatures you control gain Exalted.
נערך לאחרונה על ידי Nir_Kap ב 26/12/2008 , 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
Bringing down the heaven

RocketLauncher
Dead On Craft
הודעות: 979
הצטרף: 14/12/2007 , 17:36
מיקום: תל אביב

שליחה על ידי RocketLauncher » 26/12/2008 , 14:10

מאהבתי את שניהם. הראשון ממש ממש חזק.
kabanist כתב:אתה נוהג בזמנך הפנוי לקרוא את דפי זהב? אם כן, אל תספר לי את הסוף!

123321
Mr. Number
הודעות: 2872
הצטרף: 12/9/2005 , 15:33
מיקום: תל אביב
יצירת קשר:

שליחה על ידי 123321 » 29/12/2008 , 11:03

תמונה

סתם תמונה שערכתי במחשב והיא יפה לדעתי:

תמונה
צוות ה-Dancing Leprechaun
תמונה
לפניות לגבי קלפים, טורנירים וכולי: aran.segal@gmail.com

Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן

שליחה על ידי Kroen » 03/1/2009 , 19:57

חזרתי אחרי תקופה ארוכה של יובש:

תמונה
תמונה תמונה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52

שליחה על ידי Navidshi » 03/1/2009 , 20:04

במילים אחרות, Scornful Egotist הדור הבא?

Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן

שליחה על ידי Kroen » 03/1/2009 , 20:21

Navidshi כתב:במילים אחרות, Scornful Egotist הדור הבא?
more like Scornful Egotist that someone may actually want to play
תמונה תמונה

RocketLauncher
Dead On Craft
הודעות: 979
הצטרף: 14/12/2007 , 17:36
מיקום: תל אביב

שליחה על ידי RocketLauncher » 03/1/2009 , 22:10

erratic explosion קיבל שימוש חדש :P
kabanist כתב:אתה נוהג בזמנך הפנוי לקרוא את דפי זהב? אם כן, אל תספר לי את הסוף!

TheCheat
MTGil Wizard
הודעות: 1685
הצטרף: 01/1/2007 , 20:22
מיקום: חיפה

שליחה על ידי TheCheat » 03/1/2009 , 22:28

RocketLauncher כתב:erratic explosion קיבל שימוש חדש :P
כבר היה Draco לאותה מטרה, עכשיו זה קצת יוצר טוב.....
"You had a window of opportunity, but you threw the latter out of the former."

sps26
MTGil Apprentice
הודעות: 19
הצטרף: 25/4/2007 , 15:48

שליחה על ידי sps26 » 08/1/2009 , 13:42

ריכוז של כמה קלפים שעשיתי: :roll:


תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה


מכאן keyword שלי, שהוא בעצם morph לקסמים שאינם יצורים. מתאים כמובן רק לסביבה שיש בה morphים. אל תהרגו אותי על ניסוח P=

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
חסר האדום
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה



עכשיו קצת קלפים שמבוססים על סדרות/פרסומות/ודברים אחרים:

תמונה

תמונה

תמונה


:!:

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52

שליחה על ידי Navidshi » 08/1/2009 , 14:48

Paperclip Ascendent :2:
Artifact Creature (U)

When paperclip Ascendent comes into play, choose target creature. That creature doesn't untap during its controller's untap step as long as Paperclip Ascendent remains in play.

:1:: return Paperclip Ascendent to it's owner's hand

1/1

"This is definitely a staple card".

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה

שליחה על ידי rif-raf » 23/3/2009 , 22:22

תמונה


תמונה

סתם קונספט חמוד שחשבתי עליו, אבל לא הצלחתי למצוא לו Keyword שתתאים גם ליצורים וגם לחפצים.
תמונה

פיקצ'ו
Allmost raichu
הודעות: 214
הצטרף: 29/11/2008 , 16:55
יצירת קשר:

שליחה על ידי פיקצ'ו » 24/3/2009 , 15:58

בגלל שאני לא יודע איך מעלים תמונות, אני פשוט אשלח קישורים...
חשוב לראות אותם לפי הסדר.

http://img8.imageshack.us/img8/4007/pro ... ocking.png

http://img8.imageshack.us/img8/4151/machinsteven.png

http://img8.imageshack.us/img8/913/spacesteven.png

Wraith
Wraithinator
הודעות: 403
הצטרף: 11/9/2003 , 16:57
מיקום: חיפה

שליחה על ידי Wraith » 24/3/2009 , 16:23

rif-raf כתב: כלב שאוכל את עצמו
אז אתה תוקף כשהוא טאפד ואז האויב מקבל אותו? נראה לי שצריך להוסיף איזה שורה על התזמון למרות שאני לא מומחה..
תמונה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52

שליחה על ידי Navidshi » 24/3/2009 , 19:20

לא, הוא תוקף, ואז כשהוא tapped הוא יכול לעשות לו עוד tap, מה שאפקטיבית מטה אותו להיות untapped בכיוון היריב... הווה אומר היריב מקבל אותו untapped ויכול לתקוף איתו פעם אחת לפני שהוא צריך להחזיר אותו.

שלח את זה ל-WotC, אולי הם יחשבו שזה רעיון מעניין מספיק בשביל ה-Un set הבא.

Wraith
Wraithinator
הודעות: 403
הצטרף: 11/9/2003 , 16:57
מיקום: חיפה

שליחה על ידי Wraith » 24/3/2009 , 20:11

אבל הוא לא עושה אנטאפ, אז תאורטית בפעם השניה שהוא תוקף הוא יעבור ליריב
התבלבלתי וחשבתי שהוא יכול לתקוף כשהוא טאפד, לאמשנה
תמונה

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה

שליחה על ידי rif-raf » 25/3/2009 , 9:43

הממ, התכוונתי שהוא יוכל לתקוף אבל לא הגיוני מבחינת ה-timing לא נורא.
תמונה

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה

שליחה על ידי rif-raf » 01/4/2009 , 10:13

קלפים שאני מכין כבדיחת 1 באפריל לחוג שלי, שכאילו יצאו באלארה רבורן.

תמונה

תמונה
תמונה

שלח תגובה