ת'רד יצירת קלפים *שוב*

בפורום זה ניתן לדון בנושאים הקשורים למג'יק שלא מכוסים על ידי אחד הפורומים האחרים. לדוגמה: שמועות על סטים עתידיים, דיון במוצרי מג'יק חדשים, דיונים על נציגים ישראליים בטורנירים בין לאומיים וכולי.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

שלח תגובה
Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 10/1/2008 , 21:28

Underworld Dreams מעניש את היריב על שליפת קלפים, שזה נחמד אבל בעייתי אם היריב לא עושה לך טובה ומנסה לשלוף הרבה קלפים. אין כל כך הרבה קלפים יעילים שהאסטרטגיה שלהם תומכת בסוג כזה של kill condition.

הקלף הזה, לעומת זאת, אומר שכל קלף שאתה שולף זה burn לאיזו מטרה שאתה רק רוצה, מה שאומר שהוא יהיה די מטורף בחבילה כחולה-אדומה שכל מה שיש לה זה לחשי נזק ושליפות.

עכשיו מתחשק לי לבנות סביבו חבילה, סתם בשביל הכיף.

Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen » 10/1/2008 , 23:03

תמונה

תמונה
תמונה תמונה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 10/1/2008 , 23:23

Wizards שונאים את הרעיון של LD ב-T2 (ב-EXT האגרו יגמור אותן post haste, אז למי אכפת) והם מגבילים בצורה דראסטית את מספר ה-LD ב-3 ומפזרים אותם בין הצבעים השונים כדי לוודא שהם לא יהוו אסטרטגיה אפקטיבית.
הקסם השני נראה כמו מעין ואריאציה על Avalanche Riders, הוא יכול להיות ישים בהנחה ואין אף LD אחר שעולה 3 בפורמאט. הקסם הראשון פשוט מטורף, LD כפול ב-3 מאנה, אפילו עם הדרישה הקפדנית ל-RRR (שאפשר בקלות להשיג באמצעות Rite of Flame או Simian Spirit Guide או BoP ו-fixing lands מסוגים שונים). כמובן שבלי עוד LD אחד ב-3 הוא לא מי יודע מה.

Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen » 11/1/2008 , 2:58

ניסיון להחיות את ווייט וויניז:


תמונה



ועוד קלף:

תמונה


וקלף שתוך שנייה בטח תגידו לי איך שוברים אותו:


תמונה
תמונה תמונה

RocketLauncher
Dead On Craft
הודעות: 979
הצטרף: 14/12/2007 , 17:36
מיקום: תל אביב
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי RocketLauncher » 11/1/2008 , 8:01

Hivestone ומפמפם סליברי כלשהו.
אבל לא נראה לי שב-T2 יש הרבה דברים שיכולים לעשות איתו משהו.
כמובן שהדבר הראשון שקפץ לי לראש היה anthem, אבל גם אתה חשבת על זה :wink:

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 11/1/2008 , 8:49

RocketLauncher כתב:Hivestone ומפמפם סליברי כלשהו.
אבל לא נראה לי שב-T2 יש הרבה דברים שיכולים לעשות איתו משהו.
כמובן שהדבר הראשון שקפץ לי לראש היה anthem, אבל גם אתה חשבת על זה :wink:
hivestone = artifact. הקלף הורס גם artifacts :roll:
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 11/1/2008 , 9:49

אפשר להשתמש בו בכל מני דרכים, כגון Glorious Anthem בשילוב עם graft (כמו Llanowar Reborn) כדי לתת לו נפח. אבל כיוון שרוב הדרכים האלו יהיו פגיעות מדי לסיכול ולא יותר מדי מועילות לשום אסטרטגיה אחרת, שבור זה כנראה לא יהיה.

ה-Kithkin די גרוע, הנזק שהוא עושה כמעט חסר משמעות ובטח שלא מצדיק מעמד של rare.

ה-Sower חמוד, אבל גם לא נראה כמו משהו שמצדיק מעמד של rare, לאור העובדה שאתה עדיין מוגבל לאדמה אחת בתור.

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 11/1/2008 , 10:10

רגע, בעיקרון תור ראשון llanowar reborn, תור שני illusion of greatness לא ינצח לך את המשחק?
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

tima
Creature - Dwarf Idiot
הודעות: 2066
הצטרף: 10/9/2007 , 19:55
מיקום: יבנה.
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי tima » 11/1/2008 , 10:59

maverick42 כתב:רגע, בעיקרון תור ראשון llanowar reborn, תור שני illusion of greatness לא ינצח לך את המשחק?
לא, עד שהקאונטר יחשוב על לעבור אליו, הוא ימות כי הוא 0/0.
צריך להיות anthem, ורק אז לשחק אותו.
כך שזה תור רביעי בלי מאיצים.
Don't drink and draft.

TV-R-US
MTGil Wizard
הודעות: 3010
הצטרף: 10/12/2006 , 1:33
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי TV-R-US » 11/1/2008 , 12:17

אפשר להשתמש בLumithread Field יותר מוקדם
My first girlfriend turned into the moon
ליגת הטכניון בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/1659351194292050/" target="_blank

tima
Creature - Dwarf Idiot
הודעות: 2066
הצטרף: 10/9/2007 , 19:55
מיקום: יבנה.
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי tima » 11/1/2008 , 12:25

TV-R-US כתב:אפשר להשתמש בLumithread Field יותר מוקדם
צודק.
גם veteran armorer בשביל יותר קונסיסטנטיות.

מי בונה דקליסט? :P
Don't drink and draft.

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 11/1/2008 , 12:43

sower of future הוא אחד מהקלפים שהציעו לאינויטיישינל השנה, לא מקורי!

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 11/1/2008 , 13:55

אז סביר שהוא שם אותו שם בתקווה שמישהו יגיד לו שזה קלף רע והוא יוכל לקפוץ ולהגיד "הא, זה בעצם קלף שתכנן שחקן מפורסם וטוב יותר ממכם ואתם טיפשים שאתם לא מבינים כמה הוא טוב".

הממ... תור ראשון Armorer, תור שני Illusions, תור שלישי shock על Armorer... לא, עדיין לא שבור בעיני. אבל מאד Timmy.

Chipmunk
Legendery Pest
הודעות: 2080
הצטרף: 29/9/2007 , 20:05
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Chipmunk » 11/1/2008 , 19:46

חדש מ A set of PIGS! ובהשראת
Murmuring Busk
Bad Ass
_______
או איך שלא כותבים את זה:
תמונה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 11/1/2008 , 21:39

אני מקווה שאתה זוכר שיכולות שמופיעות ב-flavor text של קלף לא ניתן לשחק.

Chipmunk
Legendery Pest
הודעות: 2080
הצטרף: 29/9/2007 , 20:05
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Chipmunk » 11/1/2008 , 22:00

Navidshi כתב:אני מקווה שאתה זוכר שיכולות שמופיעות ב-flavor text של קלף לא ניתן לשחק.
כן. אני מאממין שנתתי ל______ את הקרדיט...

SaintDevilS
MTGil Wizard
הודעות: 829
הצטרף: 16/6/2006 , 18:46
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי SaintDevilS » 12/1/2008 , 1:47

תמונה
LunaTic כתב:אדמין רשע וחסר רחמים: זה לא נכון בכמה רמות. סתם שתדע, אנחנו בפורום לא עושים טעויות. כנראה שאתה טמבל.

tima
Creature - Dwarf Idiot
הודעות: 2066
הצטרף: 10/9/2007 , 19:55
מיקום: יבנה.
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי tima » 12/1/2008 , 1:48

נחמד מאוד.
מתקמבן טוב עם לבן, בשביל CoP:red, וסנדי.
Don't drink and draft.

dekel31
MTGil Wizard
הודעות: 732
הצטרף: 17/5/2006 , 18:34
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי dekel31 » 12/1/2008 , 2:15

Kroen כתב: תמונה
תהיו יותר יצירתיים פשוט: היכולת עולה על הסטאק (כשיש anthem במשחק), ומשחקים עליו Giant growth.
אגב, בקשר ליצור הWW עם הflaking, זה לא בושידו, כי כflaking נותן לכל היצורים מינוסים, מה שגורם לו להיות יותר חזק.

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 12/1/2008 , 2:50

הבעיה עם היכולת היא שלפי איך שהיא כתובה אין זמן לבדוק SBE לפני שהיא מסיימת להיפתר, ככה שגם אם היצור יהיה 0 בקשיחות הוא עדיין ישאר במשחק ותנצח.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

שלח תגובה