מישהו קיבל Players Reward?

זה המקום לכל נושא שאינו מתאים לאף פורום אחר, כולל דיונים בנושאים שאינם קשורים למג'יק.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

demonic sengir
I Am Tutor
הודעות: 1943
הצטרף: 21/2/2006 , 21:28
מיקום: מעונות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי demonic sengir » 29/10/2006 , 17:18

לא הבנתי כלום ממה שאמרת.
אני כבר רשום, וקיבלתי PR הנוכחיים,
אבל בערך חודשיים אחורה יש לי עדיין טורנירים שלא דווחו.
הם יכללו ב-PR הבא?
How is my whisky cup doing?

Itay Winkler
MTGil Wizard
הודעות: 3529
הצטרף: 26/1/2003 , 12:46
מיקום: Tel aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Itay Winkler » 29/10/2006 , 17:30

הם אמורים להיחשב להבא, כן
"Mori’s fourth-turn play was handshake, targeting Peleg."

עידו גיא
Legendary Guy
הודעות: 8851
הצטרף: 13/4/2004 , 16:25
מיקום: הוד השרון
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידו גיא » 29/10/2006 , 17:41

רגע - זה מצטבר? כלומר, אם דווחו חמישה דראפטים שבהם הייתי, חולקו פלייר ריוורדס ואז דווח על דראפט שישי שבו השתתפתי (ומאז לא השתתפתי יותר באירועים) - אני אקבל פלייר ריוורדס של מישהו עם דראפט אחד או שישה דראפטים?
Banuni כתב:מותר לעשות פרסה כל עוד לא אסור!
So true...

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 29/10/2006 , 17:52

demonic sengir כתב:לא הבנתי כלום ממה שאמרת.
אני כבר רשום, וקיבלתי PR הנוכחיים,
אבל בערך חודשיים אחורה יש לי עדיין טורנירים שלא דווחו.
הם יכללו ב-PR הבא?
לא נהוג לדווח טורנירים "אחורה". כל טורניר שנערך בעבר ורוצים לדווח צריך להזמין כאירוע עתידי, כך שבמידה והטורנירים ידווחו הם ידווחו כאירועים שעדיין לא נערכו ולכן יחושבו לך בחלוקה שלאחר דיווחם.

אני לא בטוח איך זה מתיישב עם טורנירים שהוזמן להם sanction מראש לפני החלוקה אבל לא דווחו. סביר שגם הם יחושבו בחלוקה הבאה, אבל אם אתה רוצה וודאות בנושא תצטרך לשאול את Wizards.

עידו - על כל חמישה אירועים שהשתתפת בהם, אתה מקבל משהו (ועל כל 20, עוד משהו; הספירה נפרדת, כך שאתה לא צריך 20 טורנירים במהלך 4 חודשים). אם בחלוקה הנוכחית היו לך 8 אירועים, תקבל קלפים לפי 5 אירועים וישארו לך 3 ארועים רשומים שלא קיבלת עליהם פרסים. כשתשתתף בעוד 2 אירועים, תהיה זכאי לקלפים נוספים. במילים אחרות, מספר האירועים שבהם השתתפת איננו "מתאפס" עם כל חלוקה, אלא מקוזזים ממנו האירועים שעליהם היית זכאי לפרסים בעת עריכת הרשימה.

Y
מנהל טכני
הודעות: 10415
הצטרף: 27/5/2003 , 10:58
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Y » 29/10/2006 , 22:25

השלל:
Textless:
Oxidize, Condemn, Mana Leak, Mortify, Fireball, Foil WoG.
וגם כרטיס DCI חדש שלא שווה כלום כי כבר יש לי אחד יותר יפה (למרות שהוא לא ממש מעודכן).

אני מאמין שהעובדה המוזרה שקיבלתי קלפים תמונה בפסקה הבאה מהמכתב שהגיע:
As thanks for their contributions to the Magic community, all active DCI Certified Judges receive two textless spell cards for each judge level they have earned.
אני בכל זאת כבר מחכה ל-Judge Rewards...

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 29/10/2006 , 22:30

אתה עשוי לשאול את עצמך למה קיבלת 6 קלפים ועוד WoG פויל במקום 2 קלפים על כל דרגת שופט. אבל עדיף פשוט להנות מהשלל ולקוות שלא יתפסו אותנו אח"כ עם המכנסיים למטה :)

Y
מנהל טכני
הודעות: 10415
הצטרף: 27/5/2003 , 10:58
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Y » 29/10/2006 , 22:38

Navidshi כתב:אתה עשוי לשאול את עצמך למה קיבלת 6 קלפים ועוד WoG פויל במקום 2 קלפים על כל דרגת שופט. אבל עדיף פשוט להנות מהשלל ולקוות שלא יתפסו אותנו אח"כ עם המכנסיים למטה :)
אני גם שיחקתי באיזה דראפט ו-PTQ (ולא קיבלתי שום פויל עד עכשיו, אני חושב)...

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 29/10/2006 , 23:02

דראפט ו-PTQ מקנים לך 40% מקלף textless ו-10% מקלף DCI foil.

אבל אף אחד לא באמת יודע מה עומד מאחורי הנדיבות הפתאומית של Wizards. גם אני קיבלתי WoG אחד במקום קלף textless רגיל. אני עומד מאחורי תיאוריית הקונספירציה שלי :green:
angel of haste כתב:אוף עדיין לא קיבלתי כלום
אביב, כמה טורנירים בכלל רשומים לך?

mig
MTGil Wizard
הודעות: 1025
הצטרף: 07/10/2004 , 8:53
מיקום: מיתר (ליד באר שבע)
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי mig » 29/10/2006 , 23:08

נראה לי שהווג שלי הוא חלק ממתקפת הנדיבות כי לא שיחקתי ב20 טורנירים וקיבלתי איתו רק קלף 1
Sir Psycho Sexy כתב:אין שום בעייה עם בנאדם שמסוגל לנוע במהירות של 60 קמ"ש. הכל עניין של אבולוציה ואיזה סמים אתה לוקח.
SPS

עידו גיא
Legendary Guy
הודעות: 8851
הצטרף: 13/4/2004 , 16:25
מיקום: הוד השרון
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידו גיא » 29/10/2006 , 23:11

אולי כל שחקן שרשום לפלייר ריוורדס ומקבל משהו מקבל ווג אחד לפחות במתנה? זה דווקא נשמע הגיוני, כי אם הווג לא יהיה נפוץ הוא יהיה שווה הרבה, והאינטרס של וויזארדס הוא לא להביא לשחקנים דברים שערכם גדול מהכסף שהם הוציאו על הטורנירים.
Banuni כתב:מותר לעשות פרסה כל עוד לא אסור!
So true...

MosheJW
Rising Scrub
הודעות: 1869
הצטרף: 13/11/2004 , 18:00
מיקום: בית שמש
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי MosheJW » 29/10/2006 , 23:14

אני לא רואה סיבה שיהיה לויזארדז אינטרס כזה. ככל שהערך של מה שאתה מקבל יותר קרוב למה ששילמת, יותר אנשים יירשמו.

ואם באמת יקרה שויזארדז יחלקו קלפים בשווי גבוה מעלות הטורנירים, הערך של הקלפים יירד.
Y כתב:אנשים לא יודעים להבדיל בין איכות לזבל ומבחינתם יהודה לוי לבוש בירוק ו-Llanowar Elves זה אותו הדבר.

Canopy Crawler
מארגן טורנירים בדרום
הודעות: 5493
הצטרף: 25/3/2003 , 21:52
מיקום: באר-שבע
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Canopy Crawler » 29/10/2006 , 23:17

טוב, כולם יכולים להירגע- קיבלתי קלפים. Condemn, Giant Growth, Purify, WOG.

דני.

Prometheus
MTGil Wizard
הודעות: 339
הצטרף: 04/10/2006 , 13:22
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Prometheus » 29/10/2006 , 23:21

Canopy Crawler כתב:טוב, כולם יכולים להירגע- קיבלתי קלפים. Condemn, Giant Growth, Purify, WOG.

דני.
ירדה לי אבן מהלב
ערן.

Y
מנהל טכני
הודעות: 10415
הצטרף: 27/5/2003 , 10:58
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Y » 30/10/2006 , 0:06

Navidshi כתב:דראפט ו-PTQ מקנים לך 40% מקלף textless ו-10% מקלף DCI foil.
אבל אתה צריך לקחת בחשבון שזה בערך הממוצע שלי בין משלוח למשלוח, מה שאומר שסביר מאוד שזה בערך מה שצברתי בשנה האחרונה (קלף אחד והשלמה לפויל. השאר בגלל שאני שופט רמה 2)...

אגב, אם מישהו רוצה כרטיס DCI חדש לחלוטין עם המספר שלי הוא מוזמן. אני גם ככה מחכה לאחד חדש יותר...

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 30/10/2006 , 0:34

בדר"כ אני מהראשונים בארץ שמקבל את הקלפים, אבל הפעם משום מה זה התעכב. לא משנה, הגיע היום Wog מנצנץ יפה, ושפתחתי את כל זוגות הקלפים שהגיעו איתו ראיתי שהסתננו לשם עוד 2 ווגים :)
וגם אני כמו Y מחכה ל judge rewards (אחרי כמעט שנה שאני שופט! :evil: )
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

Shefer
Loco de la Cabesa :}
הודעות: 4923
הצטרף: 29/9/2001 , 2:00
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Shefer » 30/10/2006 , 9:10

אני לא מבין ... למה קבלתי רק שני קלפים ואנשים קיבלו שישה??? (היה לי רשום 20 טורנירים).

שפר :}

Itay Winkler
MTGil Wizard
הודעות: 3529
הצטרף: 26/1/2003 , 12:46
מיקום: Tel aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Itay Winkler » 30/10/2006 , 12:21

שפר, הם לא מאפסים את המונה של הטורנירים עד כמה שידוע לי.
"Mori’s fourth-turn play was handshake, targeting Peleg."

AVIV
Master of Disaster
הודעות: 4281
הצטרף: 19/9/2005 , 14:09
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי AVIV » 30/10/2006 , 14:14

Navidshi כתב:
angel of haste כתב:אוף עדיין לא קיבלתי כלום
אביב, כמה טורנירים בכלל רשומים לך?

עלוב אבל... תשעה.
ויש עוד שהיו מזמן בליגה ועוד לא דווחו :P
TheCheat כתב:_.~'`'~._.~ כוכבי כסף - כוכבים בלעשות עליך כסף! ~._.~'`'~._

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 30/10/2006 , 16:57

יש לך אולי טורניר אחד בליגה שלא דווח, אז אל נא ללכלך :roll:

בפעמים הקודמות, ה-DCI foil שנתקבל לא היה textless; יכול מאד להיות שזו הסיבה שהוא מסתנן בטעות, או מוכנס, לשקיות שכוללות את קלפי ה-textles ה"רגילים".

GothDude
Squirrley Wrath
הודעות: 2402
הצטרף: 16/1/2003 , 22:49
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי GothDude » 30/10/2006 , 17:29

איכס.
Mortify, Condemn, Lightning Helix, Zombify
textless
You light a man a fire, and he's warm for a night.

You light a man ON fire...and he's warm for the rest of his life

שלח תגובה