return to the battlefield

פורום זה הוא הכתובת לכל השאלות על חוקי המשחק ועל חוקי הטורנירים של ה-DCI.

מנהלים: sliver, Navidshi

שלח תגובה
Eitan Gronich
MTGil Apprentice
הודעות: 23
הצטרף: 07/9/2012 , 13:53
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

return to the battlefield

שליחה על ידי Eitan Gronich » 02/10/2012 , 16:07

עלתה בי התהייה..
כשאני משתמש, למשל, ביכולת הראשונה של וונסר, ואני עושה אקסייל ליצור בטפ, הוא חוזר בטפ או באנטפ?
אותה השאלה בקשר ל-undying.

תודה :D

Soul
Aether Blaster
הודעות: 1732
הצטרף: 21/6/2007 , 11:57
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Soul » 02/10/2012 , 17:05

הוא יחזור באנטאפ.
כברירת מחדל יצורים נכנסים לשדה-הקרב untapped, זה לא משנה מה היה המצב של היצור לפני שהוא עזב וחזר. למעשה הוא נחשב ליצור חדש (זה כמו שהוא לא יזכור חיזוק שהוא קיבל מ-Giant Growth).
110.6b Permanents enter the battlefield untapped, unflipped, face up, and phased in unless a spell or ability says otherwise.
400.7. An object that moves from one zone to another becomes a new object with no memory of, or relation to, its previous existence. There are seven exceptions to this rule ...

Eitan Gronich
MTGil Apprentice
הודעות: 23
הצטרף: 07/9/2012 , 13:53
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Eitan Gronich » 03/10/2012 , 0:45

תודה :D

שלח תגובה