stomping slabs + thrumming stone

פורום זה הוא הכתובת לכל השאלות על חוקי המשחק ועל חוקי הטורנירים של ה-DCI.

מנהלים: sliver, Navidshi

שלח תגובה
maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

stomping slabs + thrumming stone

שליחה על ידי maverick42 » 21/3/2008 , 21:37

יש לי במשחק thrumming stone ונשארו לי בספריה 4 קלפים - 4 עותקים של stomping slabs. אני יכול לבחור את הסדר של השפעת "חשיפת הקלפים"? הרעיון שחשבתי עליו בעיקרון הוא להטיל doomsday, להשאיר בחבילה thrumming stone ו 4 stomping slabs. ואז פשוט תור הבא להטיל thrumming stone, ותור אחרי להטיל את ה stomping slabs, להראות שיש עוד אחד, בשביל לעשות 7 נזק, ואז להראות שיש עוד אחד בשביל ה ripple, ולהמשיך עד שהיריב מת....

זה בסדר מבחינת חוקים?

:?: :?: :?:
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 21/3/2008 , 22:04

קודם קורה הריפל, כי הוא triggered ability, התופעה פועלת לפני הקסם עצמו
תמונה
On the Play/On the Draw
https://www.facebook.com/pages/MTG-MADN" target="_blank ... 5548217210

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 22/3/2008 , 9:13

זאת אומרת שהקומבו לא יעבוד, נכון? כי כל slabs, פשוט יפעיל את הבא אחריו, לפני שבעצם מישהו מהם "יספיק" לבדוק שיש עוד אחד בשביל שהוא יעשה נזק... ???
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

tima
Creature - Dwarf Idiot
הודעות: 2066
הצטרף: 10/9/2007 , 19:55
מיקום: יבנה.
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי tima » 22/3/2008 , 9:18

ה-ripple זה may, כך שאתה לא חייב לחשוף את הקלפים הבאים ולשחק את הסלבז אם מצאת אותו, כך שאתה יכול לשחק את שלושת הראשונים ולהשאיר את האחרון. 21 נזק לא יספיק לך?

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 22/3/2008 , 17:19

אבל הרעיון היה שאני אהרוג אותו בתור אחד... אם אני לא משתמש ביכולת ה ripple, אז זה לא ממש יקרה :-:
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

tima
Creature - Dwarf Idiot
הודעות: 2066
הצטרף: 10/9/2007 , 19:55
מיקום: יבנה.
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי tima » 22/3/2008 , 17:26

maverick42 כתב:אבל הרעיון היה שאני אהרוג אותו בתור אחד... אם אני לא משתמש ביכולת ה ripple, אז זה לא ממש יקרה :-:
אתה כן, תקרא את ההודעה שלי שוב. וזה כבר אסטרטגיה, אז אני לא ארחיב.

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 22/3/2008 , 18:52

השאלה שלי היא לא אסטרטגית. אני באמת רוצה לדעת מה סדר הפעולות שיקרה במידה ואני מחליט להטיל stomping slabs במצב שתיארתי.... אנחנו לא באמצע טורניר, אז אני מניח שאפשר לענות לי בלי שזה ייחשב רמאות :P

יש מישהו שיכול לעזור לי להבין מה בדיוק קורה בסיטואציה הנ"ל??
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

TV-R-US
MTGil Wizard
הודעות: 3010
הצטרף: 10/12/2006 , 1:33
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי TV-R-US » 22/3/2008 , 19:15

שיחקת slabs, הריפל עולה על הסטאק,אתה משתמש בריפל (you may) וחושף את שלושת הslabs שנשארו, משחק אחד מהם, הריפל עולה שוב על הסטאק, אתה משתמש בו, חושף את שני הslabs שנשארו, משחק אחד מהם, הריפל עולה שוב על הסטאק, אתה בוחר לא להשתמש בו. הריפל נפתר בלי לעשות כלום, עשיו הסלאבס השלישי נפתר, אתה חושף את הקלף היחיד שנשאר בדק שהוא הסלאבס הרביעי, שם אתו בתחתית החבילה ועושה 7 נזק ליריב. הסלאבס השני נפתר, חושף את הסלאבס שנשאר שם אותו בתחתית ועושה 7 נזק, הסלאבס הראשון נפתר חושף את הסלאבס שנשאר, ם אותו בדק, ועוד 7 נזק ליריב.
My first girlfriend turned into the moon
ליגת הטכניון בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/1659351194292050/" target="_blank

maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי maverick42 » 22/3/2008 , 19:54

אההה... מגניב, תודה.
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

שלח תגובה