Firestorm

פורום זה הוא הכתובת לכל השאלות על חוקי המשחק ועל חוקי הטורנירים של ה-DCI.

מנהלים: sliver, Navidshi

שלח תגובה
maverick42
MTGil Wizard
הודעות: 342
הצטרף: 12/2/2007 , 19:10
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

Firestorm

שליחה על ידי maverick42 » 07/2/2008 , 11:43

נניח ואני מטיל firestorm, ועל הלוח יש יצור אחד של היריב וזהו. אני זורק 6 קלפים. אני יכול לבחור שה X מטרות שלי הן היצור ו 5 פעמים היריב? או פשוט רק 6 פעמים היריב?
The general rule for people on the internet - attractive, single, mentally stable: choose two

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 07/2/2008 , 11:46

10/4/2004 can't be played for a value of X more than the number of legal (different) targets. You can't target the same thing more than once.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

שלח תגובה