החיפוש הניב 1691 תוצאות

על ידי Soul
16/9/2014 , 16:18
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Morph + 2HG
תגובות: 7
צפיות: 4880

Re: Morph + 2HG

מתעורר אצלי ספק אם באמת יש העברת קדימות אוטמטית אחרי unmorph עם Triggered Ability.
האם לגרום ל-triggered ability לעלות על הסטאק נחשב כאילו השחקן שם אובייקט על הסטאק לצורך החוק שצוטט?
או אולי כדוגמה אחרת, אם אני משחק אדמה כשיש landfall האם זה מעביר קדימות אם אני לא אומר שאני שומר?
על ידי Soul
16/9/2014 , 14:08
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Morph + 2HG
תגובות: 7
צפיות: 4880

Re: Morph + 2HG

אני מניח ש-game action הוא המונח העדכני ולא special action כמו פעם. זה עדיין special action. נראה ש-game action הוא מונח כללי לתיאור כל פעולה שהיא (כולל פעולות שהן turn-based ו-state-based). ... ולכן הוא יכול לעשות משהו אחרי המורף ולפני שעובר סטפ, בהנחה והסטק היה ריק. זה לא משנה אם הסטאק ריק או לא....
על ידי Soul
10/9/2014 , 22:12
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: שאלה לגבי voice of resurgence
תגובות: 3
צפיות: 2074

Re: שאלה לגבי voice of resurgence

[card]Voice of Resurgence[/card] / [card]Supreme Verdict[/card]

והסיבה לכך היא מפני שכשיכולת של קלף מתייחסת לשם של הקלף, היא מתייחסת אליו בלבד ולא לקלפים עם שם זהה.

קלפים שמתייחסים לקלפים עם שמות דומים יכילו "same name" (‏[card]Cylian Sunsinger[/card]) או "named" (‏[card]Squadron Hawk[/card]).
על ידי Soul
07/9/2014 , 23:55
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: HUSHWING GRYFF
תגובות: 12
צפיות: 3748

Re: HUSHWING GRYFF

יש להבדיל בין יכולות שהן triggered abilities ליכולות שאינן triggered. triggered ability היא יכולת שמכילה את המילים "when", "whenever" או "at", לרוב בהתחלה. היכולת מתארת ארוע שמתרחש ומה היכולת מבצעת לאחר שהוא מתרחש. כשהארוע מתרחש היכולת נהיית triggered (ולאחר מכן, לפני שנותנים קדימות לשחקן היכולת עול...
על ידי Soul
07/9/2014 , 22:05
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: שאלה על פירסט סטרייק
תגובות: 2
צפיות: 1730

Re: שאלה על פירסט סטרייק

הוא יקבל first strike, אבל הוא והחוסם יעשו נזק אחד לשני בשלב הנזק השני ושניהם ימותו.

אם יצור מקבל first strike לאחר ששלב הנזק הראשון התחיל, אז הוא אחר את המועד לעשות נזק בשלב הזה וימתין לעשות אותו בשלב הנזק השני שם הוא יעשה נזק באותו הזמן כמו שאר היצורים שאין להם first strike.
על ידי Soul
04/9/2014 , 23:39
פורום: נושאי מג'יק כלליים
נושא: Khans of Tarkir
תגובות: 151
צפיות: 26637

Re: Khans of Tarkir

העתיקו ממני את הclone (עשו ctrl+f ואז "13:10" [בלי הגרשיים] כדי להגיע מיד להודעה) קיים קישור למיקום של ההודעה בתוך התמונה http://members.pundak.co.il/magic/styles/subsilver2/imageset/icon_post_target.gif שמופיעה מעליה. הנה הקישור להודעה המדוברת: http://members.pundak.co.il/magic/viewtopic.php?p=558...
על ידי Soul
22/8/2014 , 16:30
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: vanish into memory on commanders
תגובות: 4
צפיות: 2065

Re: vanish into memory on commanders

הוא יכול להגיע ל-Command Zone אם הבעלים שלו רוצה, אבל בכל מקרה הוא הוא תמיד יחזור: [card]Vanish Into Memory[/card] מנסה לשלוח את המפקד ל-Exile. לבעלים של המפקד יש אפשרות לשלוח את המפקד ל-Command Zone במקום זאת (903.12). החלק של הקסם שמחזיר את היצור מתייחס אליו כאל "that card" (ולא "the exiled card")...
על ידי Soul
27/7/2014 , 13:33
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Peel from reality
תגובות: 4
צפיות: 1881

Re: Peel from reality

כמו שנאמר, אם יש לקסם לפחות מטרה אחת חוקית, הוא ייפתר והחלק שמתייחס למטרות ישפיע רק על המטרות החוקיות. אם לקסם אין מטרות חוקיות, אז החוקים עושים לו counter במקום לפתור אותו. 608. Resolving Spells and Abilities ... 608.2b If the spell or ability specifies targets, it checks whether the targets are st...
על ידי Soul
12/5/2014 , 14:25
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: שינוי חוקים: Arbiter of the Ideal יכולות Constellation וכדו'
תגובות: 0
צפיות: 1077

שינוי חוקים: Arbiter of the Ideal יכולות Constellation וכדו'

מקור: http://community.wizards.com/forum/rules-theory-and-templating/threads/4084121" target="_blank שינוי זה בא בעקבות כך שלקלף [card]Arbiter of the Ideal[/card] אמורה להיות אינטראקציה עם קלפי constellation כמו [card]Eidolon of Blossoms[/card] (הקלפים שנכנסים לשדה-הקרב עם ה-Arbiter נכנסים כ-enchant...
על ידי Soul
05/5/2014 , 10:04
פורום: נושאי מג'יק כלליים
נושא: Journey into Nyx
תגובות: 94
צפיות: 13619

Re: Journey into Nyx

Wizards פרסמו המלצה לתת לשחקן לשמור את הבוסטר עם הפנתאון אבל להחליף אותו בבוסטר אחר בחינם בשביל הארוע: http://www.wizards.com/WPN/News/Article.aspx?x=2014_4_28_BlessedByTheGods" target="_blank While it won't happen often, some Journey into Nyx booster packs will be filled with the 15 Mythic Rare god...
על ידי Soul
28/4/2014 , 11:34
פורום: נושאי מג'יק כלליים
נושא: Journey into Nyx
תגובות: 94
צפיות: 13619

Re: Journey into Nyx

ויזרדס הודיעו שיש סיכוי לקבל בבוסטר של JiN ‏את כל 15 האלים! http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=mtg/daily/arcana/1481&dcmp=ilc-mtgrss#92327" target="_blank The gods of Theros have a divine gift for the mortal realm! The next Journey into Nyx booster pack you open may be filled with ...
על ידי Soul
07/4/2014 , 15:11
פורום: נושאי מג'יק כלליים
נושא: Journey into Nyx
תגובות: 94
צפיות: 13619

Re: Journey into Nyx

אני נזכר במאמר שמראה איך מכניקות רבות יכולות להחשב ל-kicker במסווה: https://www.wizards.com/magic/magazine/Article.aspx?x=mtgcom/daily/af175" target="_blank multikicker מתמקד בהגברת האפקט שאינו קשור בהכרח לריבוי מטרות בזמן ש-strive ממוקד רק על ריבוי מטרות. הוא יותר דומה ל-replicate מוחלש. strive אמנ...
על ידי Soul
18/2/2014 , 12:00
פורום: נושאי מג'יק כלליים
נושא: LoadingReadyRun: The Bad Matchups 1
תגובות: 2
צפיות: 1166

LoadingReadyRun: The Bad Matchups 1

[youtube][/youtube]
על ידי Soul
13/2/2014 , 15:35
פורום: נושאי מג'יק כלליים
נושא: Conspiracy
תגובות: 60
צפיות: 10906

Conspiracy

http://media.wizards.com/images/magic/daily/arcana/ljquoqhelp_arc_logo_decoded.jpg http://media.wizards.com/images/magic/daily/arcana/ljquoqhelp_arc_key.jpg http://media.wizards.com/images/magic/daily/arcana/ljquoqhelp_arc_cl.jpg http://media.wizards.com/images/magic/daily/arcana/ljquoqhelp_arc_mow...
על ידי Soul
12/2/2014 , 1:19
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Born of the Gods: הערות ה-release ושינויים צפויים בעדכון הבא
תגובות: 7
צפיות: 2458

Re: Born of the Gods: הערות ה-release ושינויים צפויים בעדכון

הוא לא :). האורקל שלו שונה באחד העדכונים הקודמים ועכשיו הוא חזר להיות זהה פונקציונלית לטקסט המודפס. הנה הקטע שמדבר על זה: [card]Cloudstone Curio[/card](functional) Back in 2007, the text of this card changed from "permanent type" to "card type." "Permanent type" was described at the time as an obsol...
על ידי Soul
11/2/2014 , 14:53
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Born of the Gods: הערות ה-release ושינויים צפויים בעדכון הבא
תגובות: 7
צפיות: 2458

Re: Born of the Gods: הערות ה-release ושינויים צפויים בעדכון

החוקים החדשים כאן: http://media.wizards.com/images/magic/tcg/resources/rules/MagicCompRules_20140201.txt" target="_blank (לגרסאות אחרות: http://www.wizards.com/Magic/TCG/Article.aspx?x=magic/rules" target="_blank) השוואה של החוקים הקודמים עם החדשים ב-Yawgatog: http://www.yawgatog.com/resources/rules...
על ידי Soul
06/2/2014 , 0:10
פורום: Level Up
נושא: חידון חוקים 8
תגובות: 9
צפיות: 3568

Re: חידון חוקים 8

אני מבין חלקית את מה שאתם מנסים לומר, אבל חסר לי שלב כלשהו בתהליך. לא ברור לי למה אנחנו מתעלמים מהתרומה של Phenax ל-devotion אם אנחנו מסתכלים על המצב בשדה הקרב כאילו הוא נמצא בו. יש לנו יכולת שאומרת "הוא לא יצור אם אין devotion 7 כשהוא בשדה הקרב" אבל אם הוא בשדה הקרב יש לנו devotion7 (שמונה, אפילו)...
על ידי Soul
05/2/2014 , 20:03
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Gideon Jura יחד עם Ghostly Prison
תגובות: 5
צפיות: 2007

Re: Gideon Jura יחד עם Ghostly Prison

אפשר בעצם להסתכל על זה ככלל שאומר: אם צריך לשלם כדי שיצור יתקוף משהו הוא פטור מלתקוף את המשהו הזה (אפילו אם הוא נדרש לתקוף) אבל הוא לא פטור מלתקוף בכלל. אבל אני אנסה להרחיב על האופן שבו זה טכנית עובד: כשבוחרים תוקפים\חוסמים צריך לעמוד בכל ההגבלות (restrictions, דברים שאומרים מה אסור לעשות) ולקיים כמ...
על ידי Soul
04/2/2014 , 22:20
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Gideon Jura יחד עם Ghostly Prison
תגובות: 5
צפיות: 2007

Re: Gideon Jura יחד עם Ghostly Prison

יש לי [card]Ghostly Prison[/card], אם היצורים של היריב תוקפים פליינווקר שלי ולא אותי, היריב צריך לשלם בכלל? לא, כיוון שה-Prison מתייחס רק אליך ב-"you" ולא לפליינסווקרים שלך. נניח שיש לי [card]Ghostly Prison[/card] , ליריב יש 4 טוקנים של [card]Lingering Souls[/card] ושמונה אדמות. אני משחק [card]Gide...
על ידי Soul
03/2/2014 , 21:40
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: חוקי קומנדר/EDH
תגובות: 2
צפיות: 1561

Re: חוקי קומנדר/EDH

באנגלית יש: את הגרסה הקלילה באתר של הפורמט (קישורים מתחת ל-Rules): http://www.dragonhighlander.net/rules.php" target="_blank את התקציר בעמוד של המוצר: http://www.wizards.com/magic/tcg/article.aspx?x=magic/rules/edh" target="_blank ויש את הגרסה המפורטת ב-Comprehensive Rules (תחת סעיף 903): http://www...