החיפוש הניב 281 תוצאות

על ידי Krumpet
12/7/2011 , 19:13
פורום: מג'יק ממוחשב
נושא: ברוכים הנמצאים, שאלה להתמצאות ב-MODO
תגובות: 7
צפיות: 1446

אז אתם אומרים לקנות בוסטרים מבוטים, מה לגבי טיקס? ראיתי שהם גם נמכרים בזול יותר אצלם מבחנות (לפחות פעם...)
על ידי Krumpet
12/7/2011 , 18:29
פורום: מג'יק ממוחשב
נושא: ברוכים הנמצאים, שאלה להתמצאות ב-MODO
תגובות: 7
צפיות: 1446

תודה על ההצעות, אני אתעניין באמת לגבי pauper והרעיון של סוויס בדרפט נשמע הרבה יותר ידידותי באמת, מאשר לעוף בסיבוב הראשון. איתי, אני די בטוח שלחצתי על איזשהו דראפט והציעו לי שתי אפשרויות: או 4 טיקס ושלושה בוסטרים, או 28 טיקס. יכול להיות שאני קלולס לגמרי והתחרות שסימנתי לא הייתה בכלל דראפט, אבל לא נור...
על ידי Krumpet
12/7/2011 , 1:16
פורום: מג'יק ממוחשב
נושא: ברוכים הנמצאים, שאלה להתמצאות ב-MODO
תגובות: 7
צפיות: 1446

ברוכים הנמצאים, שאלה להתמצאות ב-MODO

עכשיו חזרתי ל-MTGO אחרי, לא יודע, 4-5 שנים? חוץ מאדמות בסיסיות, מומיר, ו128 קומונים שקיבלתי בחינם מבוטים אין לי כלום בחשבון. חשבתי להכניס קצת כסף, אבל אני אפילו לא יודע לאיזה טורניר כדאי לי ללכת כדי שיצא לי לשחק קצת עם הקלפים שאני מקבל. נגיד, דראפט זה 28 טיקס, ואם אני לא טועה זה סינגל אלימיניישן. הי...
על ידי Krumpet
11/7/2011 , 18:15
פורום: מג'יק ממוחשב
נושא: דף קשר מג'יק אונליין מעודכן , כל מי שרציתם למצוא ולא הצלחתם.
תגובות: 99
צפיות: 49610

החשבון הקודם שלי בMTGO נפרץ או בדרך כזו או אחרת נעלם. עכשיו אני נקרא שם RanLottem
(פחות מגניב, אני יודע).
על ידי Krumpet
19/6/2010 , 16:06
פורום: מידע על טורנירים וליגות
נושא: Archenemy
תגובות: 3
צפיות: 853

אני לא מוצא איפה למחוק את הת'רד, גם לא ב'שאלות נפוצות'. אפשר להעביר אותו, בבקשה?
על ידי Krumpet
19/6/2010 , 13:40
פורום: מידע על טורנירים וליגות
נושא: Archenemy
תגובות: 3
צפיות: 853

Archenemy

האם יהיה אפשר לקנות מוצרי Archenemy בארץ? אם כן, איפה ומתי, אם לא, למה?

אני מבין שכבר היה דיון בנושא ואני מתנצל על הכפילות, אך בנושאים האחרים לא מצאתי תשובה סופית.

עריכה: כמובן שהוספתי חטא על פשע ואני בפורום הלא נכון. שוב סליחה :oops:
על ידי Krumpet
21/11/2003 , 22:56
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: סדר פעולות בקלפים עם Entwine
תגובות: 13
צפיות: 2079

אוהד כתב: no1 says that "then" or something like that in the text
actually, when you pay the entwine cost, the ';' sign is replaced with 'then'. So every1 DOES say "then" in the text.

Listen to Beryl next time :wink:
על ידי Krumpet
12/11/2003 , 21:52
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: הולך לבית הקברות-וחוזר בזמן?
תגובות: 9
צפיות: 1470

מה עם השמאן שהורג את עצמו?
על ידי Krumpet
10/11/2003 , 22:35
פורום: מידע על טורנירים וליגות
נושא: FNM באפרנטיס
תגובות: 24
צפיות: 3362

אני מעוניין.
על ידי Krumpet
10/11/2003 , 22:31
פורום: אסטרטגיה ובניית חבילות
נושא: קומבו נחמד
תגובות: 20
צפיות: 3164

לא בהכרח שלך
כן... נראה לי שהוא צחק...
sheesh.
על ידי Krumpet
10/11/2003 , 20:20
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: שאלה בקשר ליכולת של Puptapper
תגובות: 3
צפיות: 896

Puppeteer , I believe, is the card you are reffering to. (In case anybody wonders) To answer your question, once your opponent has declated blockers, tapping a blocking creature won't do you much good. The latest time in which you can prevent a creature from blocking by tapping it is during the dec...
על ידי Krumpet
08/11/2003 , 20:11
פורום: אסטרטגיה ובניית חבילות
נושא: a nice (i hope) try to make a T2 sligh
תגובות: 9
צפיות: 1378

על ידי Krumpet
08/11/2003 , 20:06
פורום: אסטרטגיה ובניית חבילות
נושא: האם יש קלף אדום שנפטר מ-enchantments???
תגובות: 22
צפיות: 3137

Lajiskin? That's not a real card, it just exists in Apprentice.

Right? :scratch:
על ידי Krumpet
08/11/2003 , 20:02
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Story circle - עושה Target ליצור?
תגובות: 8
צפיות: 1451

Krumpet כתב:Story Circle specifically says "Of your choice" to avoid being targeted. So yes, the circle may be used to prevent damage from an untargetable source.
Maybe my answer looked like a 'no', I dunno. I've bolded the 'Yes' part, indicating a positive answer. All good now? :D
על ידי Krumpet
08/11/2003 , 15:42
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: Story circle - עושה Target ליצור?
תגובות: 8
צפיות: 1451

Story Circle specifically says "Of your choice" to avoid being targeted. So yes, the circle may be used to prevent damage from an untargetable source.
על ידי Krumpet
07/11/2003 , 19:10
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: bllesed reversal
תגובות: 3
צפיות: 854

You are being attacked by X squirrels, each of which is X/X. a total of X^2 damage. You gain 3*X life, so you will have, lets say, 3*X+20 life. (X^2)-3*X-20≥0 If X is 7 or more, you will lose due to lethal damage. I'm assuming the 'arbitrarily large' amount of squirrels your opponent created is bigg...
על ידי Krumpet
06/11/2003 , 23:19
פורום: אסטרטגיה ובניית חבילות
נושא: האם יש קלף אדום שנפטר מ-enchantments???
תגובות: 22
צפיות: 3137

Anarchy's your best bet, I suppose...
על ידי Krumpet
05/11/2003 , 21:36
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: שאלה בקשר לקלף Persecute
תגובות: 7
צפיות: 1289

או חסר צבע, למביני האנגלית שבינכם.

ללא צבע - without color, non-colored
על ידי Krumpet
01/11/2003 , 12:50
פורום: חוקי מג'יק וחוקי טורנירים
נושא: ARTIFACT יכול להחשב כסוג של יצור?
תגובות: 2
צפיות: 705

Artifact is not a creature type, so no on both counts.

Artifact is a card type, just like Creature is a card type, just like Land, Artifact, Sorcery, etc.
על ידי Krumpet
31/10/2003 , 15:22
פורום: אסטרטגיה ובניית חבילות
נושא: Decree Of Justice
תגובות: 28
צפיות: 3489

Saying that Raise the Alarm is better than Decree of Justice is like saying Shock is better than Blaze. Each serves its own purpose.